Parovi istog horoskopskog znaka: mogu li uspeti?

Zaista je zanimljivo imati isti znak horoskopa sa svojim partnerom.

U astrologiji, ovo se naziva sunce u konjukciji sa suncem, što je aspekt koji promoviše lakoću i harmoniju. Ovaj aspekt sugeriše da ćete i vi i vaš partner imati slične poglede i pristupe u životu.

Ako imate isti Sunčev znak, među vama postoji mnogo sličnosti. Verovatno ćete imati zajednički jezik kada su u pitanju nivoi energije, osnovne potrebe i urođeni temperament. I vaši pogledi na svet se često poklapaju, tako da kada ste zajedno, uživate u sličnom vajbu.

Ono što vas nervira, obično će nervirati i vašeg partnera. Takođe, ono što vas oduševljava, izazvaće divljenje i kod vašeg partnera. Moguće je da oboje imate iste instinkte i karakteristike, što dovodi do kompatibilnosti. Sa druge strane, ovo pokazuje gde postoje potencijalni konflikti. Različita životna iskustva znače da će dvoje ljudi sa istim znakom pokazati karakteristike znakova na različite načine. Ako ste u vezi sa nekim iz istog znaka koji takođe ima sličnu kartu rođenja, veza može postati predvidiva i ustajala ako svesno ne radite na tome da stvari budu sveže.

U galeriji pogledajte kako dva ista znaka funkcionišu u vezi.

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group