Ludi trik za farbanje jaja penom za brijanje

Evo brzog i jednostavnog načina da ofarbate vaša uskršnja jaja ove godine!

Ukoliko želite da ove godine imate neverovatno lepa, raznobojna i efektna uskršnja jaja na svom stolu, savetujemo vam da isprobate ovaj ludi trik koji je neverovatno lak i pristupačan. Sve što će vam trebati jesu skuvana (bela) jaja, pena za brijanje, boja za hranu i stari pleh (tepsija koju ne koristite).

Bilo da koristite obične ili malo življe boje za hranu, efekat će biti potpuno zapanjujuć, a vi ćete sebi i svojim mališanima obezbediti uživanje u uradi sam projektu koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Predlažemo vam samo da na vreme nabavite rukavice i obavezno koristite neki stari stolnjak, novine ili papir jer stvari mogu postati malo “messy”.

Počnite tako što ćete ubrizgati belu penu za brijanje na pleh za kolače i ravnomerno je rasporedite po njemu. Nanesite na penu prehrambene boje različitih nijansi, a zatim slamčicom ili nekim drvenim štapićem pomešajte boje u svim pravcima sve dok ne dođete do željenog magičnog miksa.

Nakon toga, uvaljajte svako jaje u tu smesu, i to najpre sa jedne strane a zatim sa druge. Ostavite ga da odstoji petnaestak minuta i isperite.

To je sve! Dobili ste neverovatno lep i reprezentativan uskršnji simbol sa tako malo truda!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group