Beauty - Parfemi

Gucci Bloom Ambrosia di Fiori

Gucci Bloom, intenzivan cvetni miris sa tuberozom jedan je od najprodavanijih mirisa u ovom trenutku.

Parfem je kreirao parfimer Alberto Morillas 2017. Zatim su usledili Acqua di Fiori i Nettare di Fiori, a početkom ove godine stigao je Gucci di Fiori.

Ambrosia di Fiori novo je poglavlje priče Gucci Bloom koje je napisao Alesandro Mikele. Italijanska modna kuća vas poziva da zavirite na gozbu grčkog boga i probate malo ambrozije. Kao i original, i Ambrosia di Fiori sastoji se od jasmina, nota orlovih noktiju i tuberoze. Originalna vanila zamenjena je ružom Damask.

Gornje note: pupoljak jasmina, orlovi nokti

Srce: indijska tuberoza

Baza: Damask ruža, koren irisa

Pozivajući na banket drevnog sveta, ambrozija je bila podsticaj grčkih bogova, za koje se mislilo da daju besmrtnost onima koji su je pili. Ime ovog dragocenog nektara i magija koju stvara utkana je u živopisan buket mirisa. Aroma započinje originalnim Gucci Bloom Eau de Parfum - trio ekstrakta jasmina u kombinaciji s novim sastojcima koji pojačavaju cvetni miris: dobivenim od irisa - izvorno su ga koristili stari Grci i Rimljani kao esencijalno ulje, a Damask ruža – brana je u rano jutro da bi pružila snažan miris. Parfem je intenzivnija verzija originala sa dodatkom slatke, bogate mirisne ruže.

Gucci Bloom Ambrosia di Fiori dostupan je u obliku parfema Eau de Parfum Intense od 50 i 100 ml i dolazi u lakiranoj, bordo staklenoj bočici.

Gucci Bloom Ambrosia di Fiori dostupan je u odabranim prodavnicama širom sveta.

foto:Gucci

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group