Chanel Comete: ekskluzivni parfem stvara miris zvezdane prašine na vašoj koži

Da li ste spremni da budete obavijeni sazvežđima?

Gabrijel Šanel je dozvolila da joj zvezde budu vodič, revolucionišući svet nakita 1932. godine svojom jedinstvenom kolekcijom „Bijoux de Diamants ” i legendarnom Comete ogrlicom, čija se zvezda padalica ugnezdila u udubljenje vrata.

Ponosno je izjavila: „Želim da pokrivam žene sazvežđima“. Prva kolekcija nakita brenda Chanel bila je kao kiša zvezda, a ti isti nebeski kodovi sada ulaze u orbitu lepote u obliku novog parfema po imenu „Comete“.

Parfemska voda je deo kolekcije mirisa Les Exclusifs de Chanel koja evocira poglavlja iz života Gabrijel Šanel. Simboli zvezde i komete dugo su služili kao Chanel preferirani izvori inspiracije. Sada, pored glamuroznih komada nakita, postoji i alternativni način nošenja zvezda.

Sa efektom zvezdane prašine, Comete je istovremeno intenzivno cvetna, ali blistava mešavina. Senzualne i magnetne note delikatnog trešnjinog cveta razvijaju se optimizmom uz blistavi heliotrop. Zatim se taloži u praškasti oblak ekstrakta irisa i mošusa, ostavljajući trag koji se nosi kao nakit pravo na koži.

Da li ste spremni da budete obavijeni sazvežđima? Onda se radujte lansiranju Les Exclusifs de Chanel Comète koji je u prodaji od 2. maja.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group