Parfem za sva vremena - Chanel Coco Mademoiselle

Parfem koji je mnoge očarao, pored čuvenog Chanel Coco No.5 parfema...

Chanel Coco Mademoiselle je prvi put lansiran 2001. godine i i dalje osvaja prva mesta kada su u pitanju parfemi, ali i izbor žena. Mirisne note koje su na vrhu su bergamot i pomorandža, srž čine jasmin i “jutarnje latice ruža”, bazu čine pačuli, vetiver, vanila i beli mošus.  

Coco Mademoiselle je namenjen ženama u 20. i 30. godinama, dok je “ostavljeno mesta” za Chance parfem - za mlađe devojke i Coco i No.5 za starije žene. Parfem Coco Mademoiselle je namenjen mlađoj populaciji žena - ženama koje se mogu uporediti sa licima ovog parfema kao što su Kejt Mos i Kira Najtli.

Ovaj parfem ne čini blaga i melodična cvetna srž,  koja se spaja sa orijentalnom bazom i difuznim, parfemskim vrhom, kao u ostalim Chanel parfemima. Coco Mademoiselle ima visoko cvetne “udare” koji nemaju određeni miris, već mirišu na razno cveće. Može se čak osetiti i miris breskve u nekim trenucima. Sve u svemu, miris je specifičan, zanimljiv i lep, odličan za letnje dane i one žene koje vole da se njihov parfem oseti kada prođu ulicom.

Parfem se može naći u skoro svim oblicima: Eau de Parfum, Eau de Toilette, Parfum, kao i u obliku spreja za telo.

V.R.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group