3 stvari na koje treba obratiti pažnju ako kupujete parfem online

Da, volimo online kupovinu, ali u slučaju parfema stvari postaju komplikovanije.

Kako ćete unapred znati da li vam parfem odgovara a da ga nikada ranije niste pomirisile? U ovom slučaju, sve što treba da uradite je da prvo proverite sledeće savete koji će vam pomoći da samouvereno pritisnete dugme „Kupi“.

3 saveta ako razmišljate o kupovini parfema online

Pročitajte recenzije

Nikada ne potcenjujte moć recenzija (naročito kada su u pitanju kozmetički proizvodi kao što su parfemi). Idite ili na zvanični sajt brenda parfema da biste proverili recenzije kupaca ili na sajtove „specijalizovane“ za parfeme kao što je fragrantica.com za više informacija o trajanju parfema, njegovim „jakim“ notama itd. U svakom slučaju, ne smete zaboraviti da je izbor parfema čisto subjektivan, pa ako se nekome dopao, ne znači da će i vama.

Pronađite svoju omiljenu "porodicu mirisa"

Note su pojedinačne komponente koje čine miris. U zavisnosti od vrste, ali i koncentracije, određuju kojoj „porodici mirisa” pripada svaki miris. Najosnovnije porodice mirisa su drveni, cvetni, sveži, voćni i orijentalni. Ove kategorije u suštini opisuju na veoma širok način kako parfem miriše. Kada otkrijete koja vam se „porodica mirisa“ najviše dopada biće mnogo lakše reći da li vam se sviđa miris.

"Nos" iza parfema

Napravite kratku listu parfema koji vam se najviše dopadaju. Pored porodice mirisa i nota koje preferirate, pogledajte parfimera („nos“) iza mirisa, jer postoje šanse da će vam se svideti i drugi mirisi sa potpisom istog parfimera.

U svakom slučaju, pre kupovine novog parfema u punoj verziji, možete probati njegov uzorak, uzimajući njegovo putno pakovanje koje je po pristupačnijoj ceni. Takođe, mnogi brendovi izdaju tester setove koji uključuju mini pakete njihovih mirisa.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group