YIN-YANG nokti su hit ovog proleća & tako ih je lako napraviti

Ne znamo da li je “napraviti” baš i najprikladniji izraz kada su nokti u pitanju, ali jasno vam je na šta mislimo.

Yin-yang nokti su najnoviji trend koji nam dolazi direktno iz Holivuda i najbolja stvar u vezi njega jeste što ga je tako lako izvesti u kućnim uslovima!

Da li je u pitanju instinktivna potreba za balansom i ravnotežom u ovim haotičnim vremenima, ili je baš ovaj simbol dobio na popularnosti zbog svog jednostavnog dizajna i opšte prepoznatljivosti – ostaće tajna.

No, ono što nikako nije tajna je uputstvo za izradu ovog interesantnog manikir trenda:

  1. Prvo od čega krećete jeste nanošenje osnovne boje – to može slobodno biti i podloga u vidu belog laka za nokte

  2. Zatim uzmite što tanju i precizniju četkicu za crtanje i njome povucite zakrivljenu liniju po sredini nokta koristeći željenu boju laka. Zatim obojite jednu stranu nokta u istu nijansu (upotrebite četkicu umočenu u sredstvo za skidanje laka kako biste očistili ivice)

  3. Pomoću alata za iscrtavanje tačkica napravite po jednu tačku na svakoj strani koristeći kontrastne nijanse laka

  4. Ponovite sve pomenute korake na svakom noktu koristeći drugu boju akcentnog laka

  5. Ostavite nokte da se osuše a zatim nanesite završni sloj prozirnog laka.

Ono što se nama najviše dopalo jeste upravo kombinacija klasičnog crno-belog znaka sa veselim bojama proleća (zeleno-žuta je naš favorit).

Možemo slobodno reći da pogled na ovako sređene nokte prosto vraća volju za životom, i savršeno stapa složenu ideju dualizma sa jednostavnim, svakodnevnim težnjama i nadanjima svake dame.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group