Trajno ojačajte nokte za samo 30 dana

Koliko god da se trudite da ih održite lepim i jakim, vaši nokti svakodnevno pucaju i listaju se...

Nokti su lep detalj svake dame koja vodi računa o svom izgledu. Oni ne moraju biti striktno namazani nekim lakom, ali uredni i lepi nokti mnogo toga govore kako o higijeni, tako i o stavu žene prema izgledu. Na žalost, većina žena ima problem sa slabim noktima koji pucaju i listaju se čim se skine lak sa njih ili ukoliko žena radi dosta sa vodom.

Pogledajte sedam na načina na koje za 30 dana možete povratiti njihovu snagu trajno:

Svakog jutra koristite serum za rast noktiju

Serumi su bogati biotinom, sastojkom koji jača slabe nokte i održava kutikulu zdravom. Umasirajte jednu kapljicu na čiste nokte jednom dnevno, a najbolje ujutru.

Svakog podneva nanesite ulje za kutikulu nokta

Kutikula je tu sa razlogom: da bi zaštitila nokte i smanjila rizik od infekcija, pa je samim tim bitno da ih održavate zdravim. Uvek pri sebi imajte ulje za njihovu negu kako biste ga nanosili na pauzi ili između sastanaka.

Svake noći stavite veću količinu losiona

Slobodno stavite veću količinu losiona na ruke i nokte. Na ovaj način ćete ih hidrirati, ojačati i obezbediti im lep prirodan sjaj.

Na svakih nekoliko dana iskoristite preparat za čvrstinu noktiju

Ovi preparati uglavnom imaju dosta proteina i sastojaka za negu koji će ojačati vrhove noktiju.

Svakog vikenda ih oblikujte u okrugli ili bademasti oblik

Špicasti vrhovi ili četvrtaste ivice lako mogu da zakače razne predmete što dovodi do pucanja. Zaobljeni vrhovi su sa druge strane mnogo sigurniji i vizuelno će izdužiti vaše nokte.

Uvek nosite rukavice kada čistite dom

Česta upotreba vode ili deterdženata koji isušuju nikako nisu dobri za nokte. Tu vam mogu pomoći rukavice koje će zaštiti i nokte i kožu ruku.

Ne zaboravite da koristite blage uljane acetone koji neguju nokte

Potražite preparat koji ne sadrži aceton, a koji je bogat uljima ili dodatim vitaminima.

Neka neutralna boja laka postane vaša omiljena

Dok vam nokti rastu, s vremena na vreme ih namažite kremastom nijansom u boji kože. Na ovaj način će izgledati još duže, a kasnije ih možete zameniti vibrantnim nijansama.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group