Overnight Masks: Ove maske rade dok spavate

Vaša koža će vam ujutro biti zahvalna.

Prosečna osoba provede oko trećinu svog života spavajući. Ovo može zvučati kao preterano, ali san utiče na sve, uključujući i izgled kože, jer telo tada radi na popravljanju štete koju je pretrpelo tokom dana.

Korišćenje proizvoda za negu kože koji su dizajnirani posebno za noćnu upotrebu može vam pomoći da maksimalno iskoristite vreme u krevetu. Zamislite to kao multi-tasking, ali bez dodatnog napora.

Maske za spavanje ili noćne maske, kreirane su da se nanose na lice pre spavanja i ostanu tokom cele noći. Njihova razlika u odnosu na klasične maske je u tome što ih ne treba ispirati, jer ih koža postepeno upija dok spavate. Pružaju duboku hidrataciju i podržavaju prirodne procese obnavljanja kože, čineći da izgleda svežije kada se probudite.

Na tržištu ćete naći mnogo različitih maski namenjenih svakom problemu i potrebama kože, kao što su anti-age, problemi sa flekama ili sjaj.

Kako se koriste?

Nakon večernjeg čišćenja lica i nanošenja tonika, nanesite količinu preporučenu na pakovanju. Ujutro umivate lice vodom ili masirate dok lice ne upije sve ostatke i završite svoju uobičajenu jutarnju rutinu nege kože.

U galeriji smo izdvojili maske koje će vašem licu dati novi izgled dok spavate.

« 7 8 9 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group