Ovaj video je dovoljan da vas ubedi da koristite kremu za zaštitu od sunca tokom cele godine

Kako se zima približava, sumnjamo da možda zanemarujete da svakodnevno nosite kremu za zaštitu od sunca. Pronašli smo pravi video koji će vam pokazati koliko je važno da je primenjujete tokom cele godine!

Napisali smo mnogo puta do sada koliko je krema koja štiti od sunčevih zraka važna, ne samo u letnjim mesecima, već tokom cele godine. Stručnjaci za negu kože nikada ne prestaju da naglašavaju koliko je važno započeti dan nanošenjem omiljene kreme sa SPF zaštitnim faktorom.

Sunce sada "peče" tokom cele godine sa još više štetnih zraka u odnosu na prethodni period. Krema za zaštitu od sunca je stoga primarni i neophodan kozmetički proizvod za celu porodicu. Ako još uvek niste ubeđeni koliko je važna, sledeći video dermatologa Ejikeme će vrlo brzo promeniti vaše mišljenje.

Ona predstavlja kožu žene koja je nosila kremu sa SPF, ali je zanemarila da je nanosi na vrat. Znaci starenja su evidentni, a kao što ćete videti i tekstura kože.

Žene, međutim, nisu zadovoljne jednostavnom kremom sa SPF zaštitnim faktorom. Želimo i pokrivenost i zaštitu, a to postižemo toniranim proizvodima koji dok nas štite od ultraljubičastog zračenja, daju i ujednačenu boju našem tenu, što nas oslobađa svakodnevnog "opterećenja" puderom.

Pored toga, ne bi trebalo da opterećujemo svoju kožu teškim proizvodima sa snažnim kompozicijama, već da biramo kreme koje pružaju zaštitu od sunca, dok istovremeno pokrivaju nesavršenosti našeg tena. 

Da bismo vam pomogli da pronađete pravu formulu, u galeriji smo izdvojili najbolje tonirane kreme za zaštitu od sunca:

« 1 2 3 4 5 6 7 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group