NIVEA SUN za letnju uživanciju

Uz kreativnu uličnu umetnost, urbanu muziku i kulinarske specijalitete s potpisom zvezde Masterchefa – Tihomira Krkleca, na lokaciji Garden Breweryja u Zagrebu, predstavljeni su noviteti uz koje će vam NIVEA SUN i ovog leta omogućiti maksimalnu uživanciju.

Leto i sunce = zaštita, to je pravilo koje svi znamo, ali kada tražimo pravu kremu za sunčanje, izbor nam je otežan usled velike ponude raznih proizvoda. Ove godine, NIVEA SUN Protect & Moisture linija proizvoda omogućava ti zaštitu kože iznutra i spolja. Nežne, njegujuće i čištije formulacije trenutno štite kožu od UVA i UVB zraka i vodootporne su. Istovremeno, zahvaljujući antioksidativnom vitaminu E i glicerinu neguju kožu iznutra i hidriraju je 48 sati.

Osim što štite našu kožu, NIVEA SUN Protect & Moisture losioni za zaštitu od sunca SPF 30  štite i okeane i mora. Naime, njihova formula je 82 % biorazgradiva te ne šteti morima i okeanima jer ne sadrži oktinoksat, oksibenzon, oktokrilen UV filtere, kao ni mikroplastiku. Nova, održivija formula ide i korak dalje sa svojim pakovanjem pa su svi NIVEA SUN Protect & Moisture proizvodi izrađeni od 50 % reciklirane plastične flaše i poklopca.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group