Beauty - Nega

Najbolji masažeri za lice za profesionalan tretman kod kuće

Složićete se da je nega lica na pravi način ključna za lepotu i mladolik izgled.

Samim tim, uključivanje masaže lica u rutinu nege, nekako se nameće kao logičan sled događaja. Kao što vašem telu s vremena na vreme zatreba opuštajuća masaža, tako je i vašem licu potrebno da se opusti. Međutim, da biste priuštili sebi masažu lica ne morate da zakazujete tretman kod profesionalnog kozmetičara. Sve to možete i same da uradite kod kuće.

Kakve su zapravo prednosti ovih spravica?

Uopšteno govoreći, alatke za masažu lica mogu ublažiti napetost u preopterećenim mićišima. Osim toga, one pomažu da se koža tonira i da se poboljša njen tonus. Njihov je primarni cilj da napadnu vaš limfni sistem i podstaknu prokrvljenost. Usled korišćenja alatki za masažu otvaraju se pore na licu i toksini lakše pronalaze svoj izlaz. Na njihovo mesto zatim stupaju odabrane kreme i serumi za negu kože, što bi značilo da vam ovi simpatični roleri osiguravaju njihovu učinkovitost.

Prema rečima stručnjaka, redovna upotreba masažera za lice usporava starenje kože, učvršćuje je i zateže, smanjujući nadutost i omogućavajući kiseoniku i hranljivim materijama da dođu do mesta na kojima su potrebni. Rezultat: sjajna i besprekorna koža lica. Takođe ove alatke imaju i antistresna dejstva, jer nigde se ne odražava stres u većoj meri nego na našem licu (nažalost).

Izdvojili smo ovom prilikom za vas najučinkovitije masažere za lice u našoj galeriji koji mogu vašu lepotu istaći u krupnom planu.

Ž.J.

Izvor: Elle

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group