Koliko je ulje konoplje zdravo za vašu kožu?

U današnje vreme, kada smo se svi udaljili od prirode stremeći ka urbanizovanom stilu života, zaboravili smo na njene čari i lekovitost. Snaga prirode i moć bilja nekada su se prenosile sa kolena na koleno i verovalo se da se u prirodi može pronaći lek za sve, kao i recept za zdrav i dug život.

Vreme je da se vratimo prirodi, jer i sam boravak u njoj je deo terapije kojem svi žudimo, ne izuzimajući lekovitost njenih plodova. Kada bi postojao izbor za biljku koja je podjednako efikasna kako za zdravlje ljudi, tako i za njihovu lepotu, onda bi konoplja nesumnjivo zauzela prvo mesto!

Cannabis sativu slobodno možemo nazvati kosmopolitskom tvorevinom prirode koja se od davnina koristila u različite svrhe i postizala neverovatne rezultate. Na sreću miliona žena širom sveta koje se svakodnevno bore sa izazovima koje pred njih postavlja problematična koža – sativa je najefikasnije rezultate dala upravo u oblasti nege lica. Ne samo da ulje konoplje sjajno umiruje sve tipove kože, već je idealno i za sva ozbiljnija hronična stanja poput ekcema i psorijaze. Zahvaljujući svojim antibakterijskim svojstvima pomaže u regulaciji količine ulja koju koža proizvodi, što automatski umanjuje stvaranje gorućih problema, pa i lice deluje čistije i svežije.

Upravo su blistavu kožu poput stakla imali na umu stručnjaci iz AVON kompanije, dok su razvijali laganu formulu koja se može koristiti samostalno, ali i kao baza za šminku.

Cannabis esencija za lice

Avon sredstva za čišćenje poput Esencije za lice idealna su za tople i sunčane dane koji nam slede, jer ne samo da savršeno čiste kožu i uklanjaju šminku, već jednim potezom rešavaju sve nesavršenosti i pružaju blistavu, nemasnu završnicu svakom izgledu, zahvaljujući njenom sastavu, koji je obogaćen uljem konoplje, jojobe i neizostavnim vitaminom E.

Eliksir za usne na bazi konoplje

Više puta smo naglašavali kako vrhunska nega ne treba da bude rezervisana isključivo za lice. Zato nas je i obradovala vest da se u Cannabis kolekciji mogu naći i dva specijalna balzama – jedan za usne, a drugi za ruke – koji garantuju čišćenje, negu i hidrataciju u svom najboljem izdanju. Ako tome dodamo i biser kolekcije u vidu takozvanog Eliksira za usne obogaćenog uljem konoplje i ekstraktom cveta lavande, onda s pravom možemo reći da naše usne ovog leta imaju milion razloga za osmeh.

U potrazi za čuvenim “eliksirom mladosti” koji će zaustaviti starenje i podmladiti vaš organizam, isprobajte Cannabis kolekciju i zablistajte ovog leta…

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group