Kako koristiti limun za borbu protiv peruti?

Kada vam život pruži limun, napravite limunadu! Ili još bolje, kada vam tempo života izazove pojavu peruti na glavi, upotrebite limun da je se oslobodite.

Ako imate problem sa pojavom u obliku peruti na temenu svoje kose, sigurno ste posegnuli za komercijalnim šamponima koji obećavaju eliminacju ovih dosadnih ljuspica. Međutim ni jedan od njih ne leči zapravo uzrok nastanka peruti. Ono što možda niste znali jeste da u svojoj kuhinji imate tajno oružje za problem zvani – perut. U pitanju je naravno limun.

Naučno je dokazao da limunov sok predstavlja prirodno rešenje za problem u obliku stvaranja peruti na temenu glave. Limun u sebi sadrži limunsku kiselinu koja pomaže u borbi protiv peruti. Takođe limunov sok ima antimikrobna svojstva koja temen glave oslobađaju gljivica koje uzrokuju nastanak peruti. Osim toga redovnom upotrebnom limunovog soka na temenu glave, stavljate pod kontrolu opadanje kose, a i ne samo to, on doprinosi i tome da vlasi vaše kose budu čvrste i elastične. U redovima koji slede pronaći ćete različite metode odnosno kombinacije limuna sa drugim sastojcima koje imate kod kuće, a zahvaljujući kojima možete zauvek da se oslobodite peruti.

« 1 2 3 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group