Kako da jednim potezom obezbedite svojoj koži dovoljno D vitamina i čak 72 sata hidratacije

U toku letnjeg perioda, kada se usled visokih temperatura javlja prekomeran gubitak tečnosti, jako je bitno da se posvetimo hidrataciji našeg organizma...

Redovna hidratacija je ključna za naše zdravlje. Prvi pokazatelji da je došlo do dehidratacije se ogleda na našoj koži, kosi ili noktima, ali ste sigurno imale priliku da osetite i da vam se usne isušuju. To je jasan znak, alarmni signal da vam nedostaje voda i da je neophodno da promenite svoje životne navike!

Ne treba zanemariti ni činjenicu da unos tečnosti nije dovoljan da postignete zavodljivi, blistavi i što je najbitnije, zdrav izgled, već je potrebno da svoje telo negujete i iznutra i spolja. Pravilna i redovna hidratacija kože u velikoj meri doprinosi mlađem, lepšem, zategnutijem i elastičnijem izgledu, jer kada je vaša koža “žedna”, ona deluje suvo i starije nego što jeste, sa borama koje su izraženije, gruba je na dodir i peruta se. Vaš izraz lica je umoran, a odraz u ogledalu vam poručuje da nešto pod hitno morate da promenite u rutini svoje kože lica.

Kada je u pitanju nega kože i hidratacija, Avon uvek uskače u pomoć - ovog puta sa svojom novom Anew Hydra ProVita D dnevnom kremom, sa ekskluzivnom ProVita D tehnologijom.

Ova inovacija je namenjena svim generacijama, tako da ne morate čekati da godine uzmu svoj danak da biste isprobali njenu magiju. Dovoljno je nežna za kožu u 20-tim, i dovoljno efikasna za kožu u zlatnim 60-tim godinama. Ono što vam Anew Hydra ProVita D krema nudi jeste specijalno “zaključavanje” vlage na čak 72 sata *, uz snagu vitamin D aktivatora. Jednom kada je nanesete na lice, bićete bezbrižni tri dana, jer će vaša koža biti dovoljno hidrirana.

Lagana tekstura ove dnevne kreme čini je vašim savršenim izborom tokom vrelih letnjih dana. Formulacija bez ulja i sa svežim mirisom, delovaće na vašem licu poput nežne letnje kiše. Napravljena uz pomoć eksluzivne ProVita D tehnologije, u samo jednom nanošenju, ova krema aktivira dovoljnu količinu vitamina D jednaku 10-minutnom izlaganju sunčevim zracima ** . Bez opasnosti od štetnog UV zračenja, možete sebi da obezbedite dovoljnu količinu vitamina D. Osim toga poznato je da vitamin D pomaže u jačanju kožne barijere, kako bi koža mogla da zadrži svoju vlažnost. Narušena kožna barijera je najkraći put do problema na licu u vidu akni i tamnih mrlja.

Efekat “zaključavanja” vlage, koji vam Anew Hydra ProVita D dnevna krema donosi, je vaš najsigurniji način da svoju kožu lica učinite hidriranom, svežijom i blistavijom. Možete je nabaviti po trenutno sniženoj ceni od samo 790 dinara u Avon brošuri, ili na sajtu >>> AVON

* Zasnovano na kliničkim testovima efikasnosti sa 23 osobe

** Na osnovu ispitivanja na ćelijama kože

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group