"Dior skin light“ Led maska – čudo koje zaustavlja starenje

Luksuzni brend Dior pridružuje se francuskom stručnjaku za LED tehnologiju Lucibel povodom kreiranja LED maski protiv starenja pod nazivom Dior Skin Light.

LED masku je dizajnirao Olivije Lapidus, koji je radio na inovativnom tekstilu, posebno na tkaninama koje se odnose na svetlost. Njihovo partnerstvo počelo je u julu 2022. zasnovano na masci protiv starenja futurističkog izgleda.

Francuska kuća, u vlasništvu LVMH kompanije, upravo je lansirala Dior Skin Light, LED masku protiv starenja. Predstavljena u spa centru Dior Cheval Blanc u Parizu, maska koja se prodaje za 4.000 evra, sada je dostupna na sajtu brenda Dior, u spa centrima luksuznog brenda kao i u Dior butcima, posebno u Parizu, Londonu, Ženevi i Oslu.

Zahvaljujući svojoj fotobiomodulacionoj tehnologiji, koja koristi crveno svetlo da stimuliše ćelije kože, Dior Skin Light je dizajnirana da podmladi kožu, stimulišući proizvodnju kolagena i elastina.

„Za samo dvanaest minuta, LED diode deluju na crvenilo, pore i sebum za blistavu, zategnutu i ​​zaglađenu kožu“, obećava Dior.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group