Da li biste isprobali majčino mleko na licu?

Ptičiji izmet, ovčja posteljica i sluz puža samo su neke od bizarnih stvari koje ljudi koriste na licu u potrazi za večnom lepotom.

Međutim, najnoviji hir za negu kože je verovatno najčudniji do sada. Novootvoreni salon u Čikagu, će uskoro ponuditi tretman lica za osetljivu kožu, majčinim mlekom. Oni tvrde da majčino mleko utiče na zdravui sjajnu kožu, leči ekceme i akne i veoma je lekovito za kožu lica.

Studije su pokazale da laurinska kiselina, pronađena u mleku, poseduju antibakterijska i anti-inflamatorna svojstva. Telesna tečnost se koristi u lečenju i potiče iz registrovanih banaka mleka i zdravstveno je provereno.

Majčino mleko može da se koristi kao sredstvo za čišćenje lica, koristi se za ukljanjanje šminke oko očiju ili umesto labela da ublaži suvoću usana.

Ukoliko niste pristalica ovog tretmana, podsećamo vas da je čisto kokosovo ulje zapravo najbogatiji izvor prirodne laurinske kiseline. I do njega je lakše doći.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group