Brinite o sebi poput Francuskinja

Kako bez mnogo truda voditi zdraviji način života? Francuskinje imaju rešenje!

Nepretenciozna elegancija Francuskinja i njihov odnos prema svemu su vredni divljenja i inspiracije. Od legendarnih ikona stila do svakodnevnih žena, Francuskinje se brinu o sebi kako bi poboljšale svoje zdravlje, kako bi izgledale i osećale se lepo. Pa šta Francuskinje rade da se brinu o sebi?

Ne mare za mišljenje drugih

Zvuči lako, ali u praksi nije. Ali jedna od prvih stvari koje treba da uradite za sebe je da prestanete da brinete o tome šta drugi misle. Francuskinje ne dozvoljavaju da emocije poput nesigurnosti i neizvesnosti utiču na njihov način života i svakodnevni život.

Prirodne su

Francuskinje nikada nisu preterano našminkane. One naglašavaju svoje karakteristike i preferiraju jednostavnost. Isto važi i za njihovu kosu. Izbegavaju preterivanja, ali su uvek negovane. Francuskinje „grle“ svoje bore i veruju da je važno da se osećate prijatno u svojoj koži. Dobar ruž i prepoznatljiv miris su dovoljni.

One obraćaju pažnju na negu svoje kože

Iako većina žena negu kože tretira kao „maženje“, za Francuskinje je to samo zdrav način života. Čišćenje i tretmane kod dermatologa tretiraju kao rutinu i spa centre ne smatraju luksuzom, već neophodnim delom svog ukupnog zdravlja.

Rade ono što ih čini srećnim

Ako vam se sviđa, onda je to dobro za vas. Ova teorija se odnosi na lepotu, zdravlje, vežbanje i odnose. Teško da ćete videti Francuskinju kako diže tegove u teretani. Više će voleti da prošeta i uživa u prelepom pejzažu i svežem vazduhu.

One uživaju u hrani bez kajanja

Francuslinje ne broje kalorije. Njihov pristup hrani je jednostavan: dobro jedu. Ne jedu dok žure na posao, provode vreme i sede za stolom sa porodicom i voljenima. Možda imamo utisak da Francuskinje stalno jedu kroasane i piju espreso, ali to nije sasvim tačno. Naglasak stavljaju na hranu sa dobrim mastima, vlaknima, ribu i manje konzumiraju mlečne proizvode i meso. Ali takođe, dozvoljavaju sebi deserte i retko se prdržavaju rigoroznih dijeta.

Izgledaju lepo da bi se osećale dobro

Ovo je verovatno najveća tajna Francuskinja. Ključ njihovog izgleda i ukupne aure je samopouzdanje. A da biste izgledali lepo, morate se osećati dobro. To znači da morate da odvojite vreme za sebe i uradite ono što vas čini srećnim. Uživajte u toploj kupci svake večeri, nosite crveni karmin čak i na pregledu kod lekara. Male stvari učiniće mnogo za vaše samopouzdanje i dobro raspoloženje.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group