5 načina da poboljšate izgled svoje kože preko noći!

Koliko puta ste pomislili kako bi bilo dobro da se vaša koža lica sama od sebe regeneriše u roku od samo 24 časa?

Iako deluje kao scenario za neki loš i niskobudžetni beauty sci-fi, ovako nešto je zaista moguće postići. Ali jedino uz promenu načina života i donošenje odluke da je došlo pravo vreme da svom licu povratite stari (čitajte: mladalački) sjaj.

Ok, ne očekujemo baš da preko noći postanete ona zanosna tinejdžerka iz VII/2, ali svakako očekujemo da malo više pažnje posvetite svojoj koži, posebno u ovim vrelim letnjim mesecima. Ovo podjednako važi za sve dame, kako one koje već godinama muče muku sa borama, pegama, flekama, tako i one koje nemaju nekih naročitih problema kada je nega lica u pitanju.

Uvek je dobro vreme krenuti na nešto intenzivnije tretmane i potražiti pomoć stručnjaka, ali ukoliko osećate da jednostavno niste još uvek spremni na susret sa dermatologom, evo par saveta koji vam mogu pomoći da bar malo poboljšate izgled svoje kože i to preko noći.

Photo: iStock

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group