4 ideje za pilinge koji obećavaju blistavu i meku kožu

Možete ih napraviti sa sastojcima koje već imate u kuhinji!

Osećaj meke i hidrirane kože je nezamenjiv i svi težimo nežnoj i negovanoj koži posebno sada kada je leto u punom jeku. Piling je naš glavni saveznik za blistavu i meku kožu. Istina je da na tržištu postoji bezbroj pilinga, međutim, sam postupak izrade je vrlo lak.

Uključite klima uređaj i ventilatore i pripremite se da zauzmete poziciju za stvaranje mirisnih pilinga koristeći materijale koje već imate u svojoj kuhinji.

Piling nudi mnogo koristi za zdravu kožu. Neophodan je uslov da samopotamnjivanje kod kuće uspe i postignete jednoličan rezultat ili jednostavno pojača osećaj mekoće i sjaja kože.

Piling od kafe za smanjenje celulita

Talog kafe (svih vrsta) odličan je osnovni sastojak za stvaranje pilinga koji će pomoći u borbi protiv celulita i pružiti čvrstoću vašoj koži. Materijali sa kojima ga možete kombinovati variraju. Najjednostavnija kombinacija uključuje kafu, ulje, limun i smeđi šećer. Sve ove sastojke stavite u teglu, promešajte i piling je spreman.

Ovas za osetljivu kožu

Ovas je sastojak koji će se svideti svim damama sa osetljivom kožom jer nudi nežan piling kože. Ovaj magični, antiinflamatorni sastojak, ako se kombinuje sa medom i malo vode, idealan je izbor za uklanjanje mrtvih ćelija, vodeći računa o hidrataciji i smirivanju dehidrirane kože.

Himalajska so – savršen piling za stopala

So je idealan izbor za piling područja poput peta. Ako želite super opuštajući piling za stopala, dovoljno je da pomešate so, kokosovo ulje i esencijalno ulje mente. Ovaj piling u kombinaciji sa izdašnom količinom hidratantne kreme obezbediće vam meka stopala spremna za letnje šetnje.

Eterična ulja - apsolutno opuštanje

Na kraju teškog dana ono što svi tražimo je opuštanje. Ovaj piling će zajedno sa mrtvim ćelijama otkloniti i sav umor, obezbeđujući vam osećaj opuštenosti i mira. Dakle, kombinujte svoje omiljeno esencijalno ulje (preporučujemo lavandu i jasmin) sa kokosovim uljem, šećerom ili solju (ako smatrate da vaša koža to može da izdrži) sokom od limete i pripremite se za potpuno opuštanje.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group