3 recepta za tople antistres kupke

@taylranne 

Ove kupke delovaće na vas, baš kao i odlazak u spa.

Jednostavno kupanje je jedan od najugodnijih i opuštajućih tretmana koje možete uraditi kod kuće. Da bi bio i koristan za kožu, umirujući i opuštajući, morate znati jednostavne životne trikove. Tada će kupka definitivno zameniti vaš odlazak u spa i postaće još prijatnija.

U nastavku proćitakte tri recepta za tople kupke sa antistres efektom.

Sa kamilicom

Kamilica i lavanda su poznate po svom umirujućem dejstvu, zbog čega se kuvaju kao čaj ili se od njih prave esencijalna ulja. Pre kupanja u vodu stavite nekoliko kesica čaja od kamilice i par grančica lavande. Takav postupak ne samo da će zagrejati i opustiti telo, već će obezbediti i miran i zdrav san posle kupanja.

Sa đumbirom

Poznato je da đumbir ima svojstvo zagrevanja - a kada se koristi spolja, ima iste kvalitete. Kupka sa đumbirom ubrzava metaboličke procese u telu i jača imuni sistem, čini kožu mekšom. Narendajte đumbir i dodajte nekoliko kašika u vodu, pomešano sa čašom morske soli. Efekat zagrevanja je zagarantovan.

Sa lavandom

Lavanda je odličan lek za stres, a njeno eterično ulje pomaže kod glavobolje i PMS-a. Dodajte nekoliko kapi ulja u vodu, kao i latice ruže ili eterično ulje ovog cveta. Postupak će biti ne samo lep i sa prijatnom aromom: lavanda savršeno opušta mišiće i stoga će kupka sa lavandom smiriti i nervni sistem i telo.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group