Beauty - Make up

Trendovi po pitanju dizajna noktiju u 2021. godini

Na pragu 2021. godine, jedno je sigurno a to je da želite da znate šta će biti u trendu.

Ovo se tiče ne samo odabira garderobe, već i frizure, make up-a ali i dizajna noktiju. Možda ste već načuli da se šuška sa svih strana da monohromatske varijante preuzimaju vođstvo i da su apsoltni hit Bob frizure, kao i Ombre efekat na usnama ali da li znate šta nam 2021. godina donosi u pogledu stilizovanja noktiju. Ako uživate u ritualu dizajniranja izgleda svojih noktiju, redovi koji slede su pisani za vas. Otkrivamo vam šta će biti u trendu u sferi ukrašavanja noktiju.

 

NUDE NAILS DIZAJN

Budući da smo suočeni sa Korona virusom i dalje ažurni pri pranju ruku, nokti bez laka su nešto čemu se većina priklonila. Kako bi celoj situaciji ipak dodali malo stila, nude nails je trend koji deluje vrlo osvežavajuće donoseći premaz pastelnih bledih boja vašim noktima. Poigrajte se sa svetlo roze tonovima, bledim bež i krem varijantama i stvorite fantastičan izgled na noktima ove zime, upravo onaj koji se stapa sa snežnom idilom.

KRATKI AKCENTNI NOKTI

Kratki nokti su vrlo zahvalni i praktični. Ako svemu tome dodate neke smele tonove poput crvene, crne, sive ili pak plave boje, dobićete savršen duo za početak Nove godine. Odvažne boje stavljaju akcenat na vaše nokte iako su oni kratke dužine, dopuštajući vam da pri tom kreirate zanimljive odevne kombinacije.

MONOHROMATSKI OMBRE MANIKIR

Kominacija dva fantastična stila dovela je do pojave isticanja lepote nijansi jedne boje. Pronađite svoju omiljenu boju i iskoristite njene nijanse na svojim noktima. Pođite od najsvetlije ka najtamnijoj ili obratno kako bi stvorili fantastičan monohromatski ombre efekat.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group