Saveti & trikovi za brzinsko šminkanje u 5 poteza

Podjednako efikasni trikovi i saveti za brzi make-up, čak i za one koji rade od kuće a svakog časa očekuju neki važan video poziv.

Svi mi volimo jednostavne savete i male trikove koji nam u sekundi menjaju izgled, raspoloženje pa čak i sam život, zar ne? Uostalom, trikovi, posebno kada je reč o šminkanju, i nisu tako zabavni ukoliko u startu znamo da će nam oduzeti čitav dan.

Samo zato što smo mi nešto u glavi označili kao značajno i odlučili da moramo pošto-poto dobiti nekakav glamurozan look, ne znači da će i okolina deliti isti taj entuzijazam sa nama. Štaviše, ponekad su najbolje stvari prilično jednostavne a i brze, i svode se na tek par (svima dostupnih) rituala koji svakodnevnim ponavljanjem postaju deo rutine i samim tim od nas čine pravog pravcatog vizažistu.

Ukoliko ste osoba koja je stalno u nekoj frci, i koja ne stiže da se pozabavi svojim izgledom onako kako bi to htela, ne očajavajte već dobro razmotrite savete svetskih stručnjaka za brzinsko šminkanje koje sa vama delimo u nastavku ovog teksta.

Photo: iStock

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group