Maslinasta je najmodernija boja za vašu jesenju šminku

Kada razmišljate o jesenjoj šminki verovatno prvo pomislite na tople zemljane nijanse – sve tonove braon i terakote.

Međutim, postoji još jedna nijansa koja zaslužuje mesto u vašoj paleti i na vašim očima, a reč je o prelepoj nijansi maslinaste.

I dok je zelena – od neonske i zelene limete, do maslinaste i najtamnije nijanse čempresa, boja koja svakako odiše optimizmom i smelošću u našem izgledu, u šminkanju su šanse da je odaberemo manje. Da li ste razmišljali da je to delimično zbog činjenice da još uvek niste pronašle pravu nijansu zelene za svoj makeup?

A kad smo već kod jesenje šminke, maslinasta (poznata i kao maslinasto zelena) je najmodernija zelena nijansa koju možete isprobati na svojim očima. Elegantna i sofisticirana, inspirisana bojom ploda masline ili bojom prirode ove sezone, maslinasta je verzija zelene koja odiše sopstvenim šarmom. Može se kombinovati sa svime, a pritom pristaje svakom tonu kože, boji očiju i kose.

Naravno, i maslinasta ima svoje verzije, drugim rečima, možete je naći u svetlijim nijansama i u tamnijim, mat, ali i sa svetlucavim finišem. Pa šta kažete na davanje druge šanse maslinastoj ove jeseni?

U nastavku pogledajte nekoliko načina na koje možete da iskoristite nijansu maslinaste prilikom kreiranja jesenjeg makeupa.

Dvobojni smokey eyes

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rose Inc (@roseinc)

Shimmer Effect

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rose Inc (@roseinc)

Dramatic Cat Eye Look

Full glam smokey eyes

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo)

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group