Beauty - Make up

Otkrijte novu Fenty Beauty kolekciju koja donosi osvežavajuće tonove

Fenty Beauty je brend koji ne prestaje da nas oduševljava svojim inovacijama i ekskluzivnim kolekcijama šminke.

Pevačica Rihanna, koja je pokrenula brend pre tri godine obećala je da će on biti naklonjen svim ženama, nezavisno od boje i tipa njihove kože. Kao takav brend nam ovom prilikom donosi istinsko osveženje u hladnim danima koji nam predstoje u pogledu nove senke za oči, maskare i sjaja za usne.

Kolekcija uključuje naše omiljene jesenje boje pretvorene u praškaste nijanse koje će vašu lepotu istaći u krupnom planu. Dve palete senki koje su pred vama, Snap Shadows podeljene su na Wine – kolekciju smeđih i bordo nijansi, kao stvorenih za noćne izlaske, i Money – mešavinu živopisnih zelenih i zlatnih tonova, koji će vaš Doček 2020. Godine učiniti nezaboravnim.

Full Frontal maskara brenda Fenty Beauty širi se izvan klasične crne boje i pojavljuje u esencijalnim bojama kao što su kestenjasta – Mi$$ Merlot i šumsko zelena Ivy League. Na kraju linije tu je opojna boja sjaja za usne pod nazivom Stunna Lip Paint, u boji dubokog rubina, koja je nekad bila dostupna samo u veličini za putovanja, a sada doseže svoju pravu veličinu.

Ako ste razmišljali u pravcu novogodišnjih poklona koje biste odabrali za svoju malenkost, ne tražite dalje od nove Fenty Beauty kolekcije.

Ž.J.

Izvor: Hypebae

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group