Beauty - Make up

Nove COLOUR STIX senke za najlakše nanošenje do sada

Nove Colour Stix nijanse su stigle taman na vreme da razbiju monotoniju ovog kišnog aprila.

Reč je o poslednjoj kolekciji senki u stiku čuvene kozmetičke kuće Colourpop koja vam poručuje da je reč o proizvodima vrhunskog kvaliteta, vibrantnih boja i izuzetne postojanosti. Ovo je posebno važan momenat s obzirom da se radi o senkama koje daju kako mat tako i metalnu završnicu šminkanju.

Kao što im i sam naziv kaže, ovi štapići su predviđeni za beskrajno poigravanje bojama. Ne samo da su super-kremasti već dozvoljavaju i perfektnu kombinaciju u svakom mogućem pogledu – bilo da se odlučite za nešto vedrije ili pak svedenije, zagasite varijante, sa Colour Stix kolekcijom nema greške.

Paleta boja obuhvata sve nijanse koje možete zamisliti – od neutralne bež, preko limun žute i ciklame pa sve do jarko nebesko plave.

Mogu se nanositi kao obične olovke za oči ali se isto tako mogu koristiti i kao klasične senke. I to tokom punih 24h jer se radi o vodootpornoj formuli koja istovremeno i hrani vašu kožu.

Na prvi pogled čini se da je reč o senkama koje su predviđene za nešto mlađe i razigranije dame, međutim – ne dajte se prevariti. Colour Stix “matte about you” kao i “metallic much” nudi sasvim dovoljno boja za sve nas.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group