Najmoderniji letnji manikir je – plišani!

Pliš je jedna od najpoželjnijih tkanina ove godine.

Na revijama smo videli sve vrste odeće od pliša: od pantalona do haljina, a sada je ova luksuzna tkanina ušetala u trendove lepote. Na vrhuncu popularnosti je manikir koji imitira teksturu pliša. Naravno, nokti vam neće biti tako mekani na dodir, ali možete stvoriti optičku iluziju.  

Za kreiranje baršunastog dizajna, po pravilu se koristi blistavi lak, ali ne običan, već magnetan. Sjajne čestice ovog laka su napravljene od sitnih zrna metala. Nakon što ga nanese, majstor drži magnet preko noktiju, stvarajući jedinstveni uzorak. Na jakom svetlu, nokti prekriveni takvim lakom podsećaju na prelive pliša. 

Naravno, plišani manikir može se napraviti monohromatski: izgleda dovoljno upečatljivo, da vam nije potreban nikakav dekor. Ipak, ljubitelji umetnosti noktiju takođe mogu da isprobaju frenč plišani manikir, tehnika je potpuno ista kao što je gore opisano, samo se ne prekriva ceo nokat posebnim lakom, već samo njegov vrh. Inače, za francuski manikir preporučujemo korišćenje svetlih boja - ljubičaste, zelene, žute, plave i narandžaste. One su neverovatno relevantne ove sezone i moći će da daju manikiru neophodnu letnju lakoću i izgledaće predivno na preplanuloj koži.

U galeriji pogledajte inspirativne predloge.

« 11 12 13 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group