Mogu li se usne povećati bojom za obrve?

Novi beauty trik sa TikToka!

Kada su se folije za bojenje obrva prvi put pojavile na tržištu, postale su pravi hit. Ovaj alat se primenjuje vrlo jednostavno. Na obrve nanesete viskoznu gelastu masu tamno braon boje, ostavite nekoliko minuta, a zatim, kada se proizvod stvrdne, uklonite je laganim pokretom ruke, kao film. Nakon toga, na mestu nanošenja ostaje veoma delikatna i prirodna boja, koja se neće isprati nakon prvog umivanja. Svi su bili oduševljeni: proizvod je omogućio bojenje obrva svaka tri dana, ali je u isto vreme izgledao mnogo prirodnije od kane, boje i, štaviše, trajne šminke.

Ako imate takav čudesni proizvod u svojoj kozmetičkoj torbici, znajte da su TikTok blogeri pronašli novu upotrebu za njega. Uz pomoć boje za obrve, oni sada povećavaju usne!

Ovaj trik, sudeći po broju lajkova i pozitivnih recenzija korisnika u komentarima, funkcioniše jednako dobro. Sve što vam treba je boja za obrve i prozirni sjaj ili balzam za usne. Nemojte izabrati najtamniju nijansu, inače će se kontrast biti preveliki. Pre početka šminkanja, bolje je koristiti poseban piling za usne, tako da će vas rezultat definitivno oduševiti. Zatim nanesite nijansu na suve usne - trebalo bi da se nalazi striktno duž konture ili samo malo preko linije usana. Pokušajte da linija ne bude previše debela. Zatim sačekajte nekoliko minuta i kada se proizvod stvrdne, pažljivo uklonite film. Nanesite balzam za usne za završni dodir i lagano izblendajte ivicu za prirodan efekat. To je sve! Dobar bonus je da će takva kontura trajati još 2-3 dana, tako da procedura ne zahteva svakodnevno ponavljanje.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group