Moćna maskara nam je ovog leta najpotrebnija

Jedno od najtoplijih leta zahteva otporan make up!

Tokom čitave godine koju uglavnom provodimo u svojim gradovima, na poslu i redovnim obavezama, maštamo o letnjim odmorima kada se većina nas odlučuje za odlazak na putovanje. Leto je doba godine koje nas inspiriše da krenemo u avanturu, otkrivamo nova mesta i upoznajemo divne ljude. Dok smo puni energije i udovoljavamo svojoj radoznalosti, potrebni su nam pravi saveznici koji će sa nama doživeti svaku letnju avanturu – kupaći kostim, papuče, šeširi, kremice za sunčanje... I naravno, neizostavni make-up!

Zato vas pozivamo da budete odlučnije, odvažnije, i spremnije za sve izazove. Kako biste lagodno mogle da istražujete, da pronađete idealne letnje trenutke i istaknete svoju lepotu, tokom leta koje je toplije nego ikad, bez razmišljanja o popravljanju šminke, predstavljene su dve neverovatne maskare koje je kompanija Avon pripremila ovog leta i zbog kojih će vaš pogled biti još izraženiji i upečatljiviji. Stvorene za momentalno izraženi volumen trepavica koji traje ceo dan, Ultra Volume i Ultra Volume vodootporna maskara, u sebi sadrže jedinstven spoj sastojaka koji omogućavaju da tekstura izdrži ne samo visoke letnje temperature, već i plivanje u bazenu, moru i svim vodenim aktivnostima. Ulje marule i ekstrakt bambusa su deo pobedničke formule koja je bogata, glatka i neverovatno prilagodljiva vašim trepavicama.

Obe maskare dolaze u dve nijanse – Blackest Black i Brown Black, sa četkicama koje se savršeno prilagođavaju oku, odnosno prianjaju trepavicama s namerom da istaknu njihov volumen od same osnove. Ekskluzivna AmpliFibre tehnologija omogućava da vlakna različitog oblika i veličine kreiraju gust omotač oko svake trepavice i na taj način postanu izduženije. A znate i same šta to znači – mnogo istaknutiji i zavodljiviji pogled!

Obe maskare možete lako, brzo i jednostavno poručiti preko sajta www.avon.rs, bez posrednika, i to po ceni od samo 729 dinara. Iskoristite dostavu kurirskom službom koja vam direktno dostavlja proizvode na kućnu adresu ili preuzmite svoju porudžbinu na mestu koje same odaberete, kad god vama odgovara.

Ovog leta, učinite sve da olakšate sebi! Razmazite sva svoja čula, i dozvolite sebi da uživate punim plućima – zaslužile ste to! Krenite od najočiglednijih stvari i ne trudite se da menjate svet, već promenite svoj pogled na njega. Uz nove Avon maskare to je sada zaista lako uraditi.

U koju avanturu ćete vi krenuti sa ovako moćnim saveznicima, kao što su Ultra Volume i Ultra volume vodootporna maskara?

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group