Mišel Fajfer je pronašla rumenilo koje koži daje najlepši mladalački sjaj

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @moviegodesses

Idealan izbor za žene starije od 60 godina!

Nakon 60 godina koža ima tendenciju da izgleda "umorno". Da biste vratili njen sjaj i mladalački izgled, sve što treba da uradite je da dodate rumenilo svojoj makeup rutini.

Da biste pronašli savršeno rumenilo za sebe, posetite svoj omiljeni kozmetički pult, kako bi vas stručnjaci savetovati koja boja najviše pristaje vašoj koži. Upravo ovo je pre nekog vremena uradila Mišel Fajfer, otkrivši tako najbolje rumenilo.

Kako je otkrio Lazaro Esteban Arias, šminker koji ju je šminkao, koristila je Dior Backstage Rosy Glow Blush u nijansi Pink, veoma popularno rumenilo fine, lagane teksture koje savršeno klizi i razmazuje se po koži dajući trenutnu boju, zdraviji izgled i mladalački sjaj.

Zapamtite da su za žene preko 60 godina najbolja rumenila sa satenskim finišem koja ostavljaju kožu blistavijom, za razliku od matiranih, koji imaju tendenciju da „stvrdnu” crte lica i blistavih, koji naglašavaju nesavršenosti.

Za mladalački izgled, nanesite rumenilo visoko na obraze. Izbegavajte da ga nanosite nisko ili visoko na jagodice, jer ova tehnika stvara oštre uglove, koji čine lice natečenim.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group