Maskare koje najlepše ističu smeđe oči

Crna maskara nikada neće izaći iz mode - to je sigurno.

Međutim, sada kada moda traži eksperimentisanje u šminkanju, nije loše iskoristiti priliku da isprobate maskare u boji. Naročito ako imate smeđe oči i želite da malo osvetlite svoj izgled, one su apsolutni must have vaše toaletne torbice.

U nastavku otkrijte koje boje vam najbolje pristaju, ali i kako da nosite smeđu, plavu i ljubičastu maskaru ukoliko imate smeđe oči.

Suprotno onome što mislite o maskarama u boji, one su sve samo ne... zastrašujuće. Zamislite ih kao najlakši način da dodate malo boje vašoj šminki, ali i da ulepšate svoj izgled. Ako ajlajner i senke nisu vaša jača strana, maskara u posebnoj boji pomoći će vam da izgledate kao da vas je našminkao profesionalni šminker.

Ukoliko koristite maskaru u boji ali želite da vaša šminka bude diskretna, odaberite neutralne nijanse senki i ruževa.

Smeđa maskara na smeđim očima

Za svoj jutarnji izgled, zamenite klasičnu crnu maskaru smeđom nijansom, koja će naglasiti boju vaših očiju i crte vašeg lica. 

Volcanic Minerals Drama Volume u nijansi 02, KORRES

Ljubičasta maskara na smeđim očima

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHYNARA KOJOEVA (@chykapuka)

Ljubičasta maskara na smeđim očima nije samo beauty statement, već izuzetno lepo naglašava dubinu smeđih očiju.

Impressive Lashes Mascara u nijansi 03 Damson, Radiant

Plava maskara na smeđim očima

Još jedan veoma dobar izbor je plava maskara, koja iznenađujuće naglašava vaše oči i čini ih izražajnijim.Diorshow Iconic Overcurl Mascara u nijansi 264 Blue, Dior 

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group