Makeup "zeleni avokado" - omiljeni izgled Hejli Biber

Hejli Biber je već dugo godina prava trendseterka.

Dok veliki broj devojaka nestrpljivo čeka njene nove odevne kombinacije i ponavlja njene stilske izglede sa blejzer-haljinama, Tik-Tok luduje za njenim providnim manikirom i makeup trikovima.

Supruga Džastina Bibera poklonila nam je još jedan trend – šminku „zeleni avokado“. Manekenka je pre neki dan na društvenim mrežama podelila sliku na kojoj pozira u zelenoj Versace haljini. Pažnju obožavalaca nije privukao autfit Hejli Biber, već šminka koja je savršeno pristajala uz haljinu. Ispod posta je natpis „Volim avokado“, pa je šminka odmah dobila ime po ovom popularnom i veoma zdravom voću.

Ovu šminku za Hejli uradila je njena šminkerka Lija Darsi, sa kojom manekenka radi već nekoliko godina. Uprkos činjenici da fotografije pokazuju da je šminka delo profesionalca, svako može ponoviti takav makeup.

Za početak, važno je dobro hidrirati kožu kako bi se postigao efekat Glazed Donut Skin. Zatim prelazimo na najinteresantnije - šminkanje očiju. Za to će vam trebati smeđe i zelene (nijansa treba da bude topla) olovke i blistave senke. Prvo naglasite gornju liniju trepavica smeđom olovkom i nacrtajte malu strelicu iz spoljašnjeg ugla oka. Zatim zelenom bojom naglasite unutrašnju površinu donjeg kapka i pregib kapka (od unutrašnjeg ugla oka do otprilike sredine obrve). Završni dodir će biti sjajne senke i maskara. Da biste upotpunili izgled, ne zaboravite na rumenilo, svetlucavi hajlajter i sjaj za usne.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group