Latex Lips: Novi makeup trend koji će vaše usne učiniti obimnim i sjajnim

Ova tehnika stalno dobija nove fanove.

Ogroman povratak sjaja za usne počeo je pre nekog vremena i dostigao vrhunac ovog leta, sa mnogim kozmetičkim brendovima koji su lansirali ili nove proizvode sa sjajnom završnom obradom, ili ponovo lansirali stare bestselere.

Mat usne u karamel i nežno ružičastim nijansama nikada ne izlaze iz mode, međutim novi trend koji postoji na BeautyTok-u, a to je TikTok koji se bavi lepotom, favorizuje usne obimnije, sjajnije i impresivnije nego ikada.

Tehnika ove šminke, koja se zove „usne od lateksa“, je jednostavna. Koristimo laganu podlogu (ili nijednu, pošto smo još uvek u letnjem periodu), oblikujemo obrve tako što ih češljamo prema gore ili ih lagano bojimo olovkom i naglašavamo usne. Ali kada kažemo naglašavamo, mislimo na pravi naglasak.

Naravno, usne moraju biti meke i veoma dobro hidrirane. Olovkom za usne u njihovoj prirodnoj boji ili u boji koju smo odabrali da ih obojimo, pravimo konture tako da znamo šta moramo da ispunimo bojom. Zatim nanosimo sloj tečnog ruža za usne koji smo odabrali, nežno ga tapkajući da bi se boja zadržala na usnama i ostavimo da se osuši.

Kada se usne potpuno osuše, uzimamo sjaj za usne koji smo odabrali i ispunjavamo površinu usana proizvodom. Za intenzivniji efekat stavite malo više proizvoda na centar gornje i donje usne. Ako je potrebno, sa malo korektora i tankom četkicom ispravite konture usana.

„Latex Lips“ su veoma upečatljive u jarko crvenoj boji i tamnijim nijansama, ali možemo da eksperimentišemo sa svim bojama koje imamo, od koralnih, posebno ako smo preplanuli, do bledo roze. Osnovni savet za očuvanje lepih usana je da ne konzumiramo hranu nakon što je tehnika završena i da osvežite sjaj neko vreme nakon toga.

Ako zaista želite da obogatite šminku, možete da eksperimentišete sa malo više maskare ili olovke za oči, ali efekat usana je toliko impresivan da će definitivno biti fokusna tačka vašeg makeup-a.

@victorialyn Latex lip combos!💄👄💦 Which color was your fav? #makeup #beauty #lipstick #lipgloss #latexlips ♬ Lo-fi hip hop - NAO-K

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group