Kejt Midlton je izabrala šminku koja se ne bi dopala kraljici Elizabeti II

Najnoviji izgled Kejt Midlton mogao bi da dovede do nesuglasica sa kraljicom Elizabetom da je još uvek živa, isključivo zbog šminke.

Kraljevski par je bio u Bostonu u Masačusetsu na ceremoniji dodele nagrade Earthshot Prize. Za tu priliku, princeza od Velsa, verno se pridržavajući ekološke teme večeri, odlučila je da umesto kupovine nove haljine iznajmi haljinu britanske kompanije Hurr.

Promovišući održiviji način oblačenja ovim izborom, Kejt Midlton je izgledala potpuno glamurozno u zelenoj kreaciji otvorenih ramena londonskog brenda odeće Solace, koju je kombinovala sa zadivljujućim ogrlicom od smaragda i dijamanata iz kolekcije pokojne princeze Dajane.

Ono što je ostavilo poseban utisak je njena šminka. Iako se Kejt Midlton od početka „karijere” vojvotkinje pridržavala pravila protokola, ovoga puta se čini da je odlučila da malo odstupi.

Protokol poziva sve članove kraljevske porodice da biraju prirodnu šminku za svoj izgled i izbegavaju smele ruževe i jarke senke za oči. Princeza od Velsa, iako je ostala verna neutralnoj paleti boja, izabrala je posebno intenzivnu – bar za njene standarde – šminku očiju sa crnim ajlajnerom i tamnobraon senkom koja je stvorila posebnu dubinu.

Njenu šminku upotpunilo je suptilno rumenilo i nude ruž na usnama, dok su završni štih njenom beauty izgledu dali talasi u kosi, koji su njen zaštitni znak. 

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group