Dženifer Aniston otkriva ruž koji kupuje iznova i iznova

Ima savršenu roze-nude nijansu koja se može nositi od jutra do mraka.

Dženifer Aniston je u jednom intervjuu otkrila da je, kao Rejčel Grin u seriji Prijatelji, nosila određenu nijansu karmina u većini epizoda. „Reč je o ružu MAC Paramount, bila je veoma smeđa nijansa. Sećam se da je ovo bio moj ruž tokom cele sezone serijala Prijatelji“, rekla je Dženifer.

Ova posebna nijansa je još uvek na tržištu i i dalje je izuzetno popularna. Ali šta je sa Dženifer Aniston? Koji ruž bira da nosi u svakodnevnom životu? Glumica otkriva da ima svoj favorit koji uvek nosi u torbi.

"Danju ne volim jaku šminku i uvek biram minimalan makeup. Ružičasti nude ruž, sloj maskare i možda malo krem rumenila. Da moram da imam samo 5 proizvoda za šminkanje u svom kompletu, to bi bila maskara, balzam za usne, dobar ruž - obožavam ruž za usne Charlotte Tilbury K.I.S.S.I.N.G u ružičastoj boji Penelope, korektor i mini parfem pa ga prskam kad god želim želim“, otkrila je ona u intervjuu.

K.I.S.S.I.N.G Lipstick Penelope Pink, Charlotte Tilbury

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group