Beauty - Make up

Dior sjaj & ruž za usne bogatiji za nove nijanse

Dior makeup vas poziva da obogatite svoju kozmetičku torbicu novim nijansama njihovih kultnih proizvoda.

Nakon prikazane kolekcije za leto 2021. Dior Makeup se vratio sa nizom novih proizvoda koji treba da budu predstavljeni kasnije ovog meseca. Ali ono što je od samoga starta privuklo najviše pažnje jesu novi dodaci odnosno nove nijanse legendarnim Dior proizvodima – sjaju i ružu za usne, za koje je zaslužan niko drugo do čuveni Belgijski šminker i čovek na čelu Dior Make Up-a, Peter Philips.

Čovek koji nas je prethodno zaintrigirao svojim objašnjenjem da će Diorova make-up kolekcija biti nešto između “pustinje i plaže”, sada se odlučio da kultnom balzamu za usne pridoda “cherry 015”, “seoul scarlet 025” i “universal clear 000” nijanse. Sve one obogaćene su uljem trešnje i napravljene od 97% sastojaka prirodnog porekla. Na taj način garantuju usnama intenzivnu hidrataciju tokom 24h kao neprekidan postojan sjaj čak punih 6h.

Inspirisan svetom filma, Rouge Dior Star Edition može se pohvaliti šik estetikom dostupnom u pet blistavih nijansi koje se kreću od neutralne, ružičaste, narandžaste i crvene. Kako bi se postigao neodoljivi baršunast finiš, a istovremeno zaštitile i naglasile usne – formula je obogaćena crvenim božurom, cvetom nara i ši buterom.

Kompletan prikaz kolekcije očekuje se 10. maja.

Izvor: hypebae

Photo: dior.com

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group