Budi odvažna uz Hydramatic Matte ruž za usne

“Dajte ženi pravi ruž za usne i ona će osvojiti svet!”, ovaj poznati citat vas na vreme podseća da otvorite svoj make up neseser i proverite kakvim „arsenalom oružja“ raspolažete! Da li ste zaista spremne za prolećne izazove?

Ukoliko niste otkrile koja je savršena boja za vas i vaše usne, ne gubite nadu, jer sve najbolje stvari uvek čekaju i najbolji trenutak! Koliko je samo puta legendarna Brižit Bardo bila u potrazi za magičnim karminom koji će na najbolji način istaći njene usne i zaseniti sve obožavaoce. Ikona stila čiji izgled prevazilazi vreme, poznata je i po tome što je oduvek prkosila tabuima. Svojom lepršavom kosom koju je mogla da obuzda samo traka na glavi, savršeno istaknutim mačjim očima i punim usnama, zaludela je svet filma i postala sinonim za lepotu koja ne bledi. U želji da svoju nežnost stopi sa gotovo životinjskim magnetizmom koji se jednostavno nije dao sakriti, uspela je da spoji suprotnosti na krajnje suptilan i neodoljiv način – onaj, koji i posle više od pedeset godina ostaje inspiracija.

I baš u inat tmurnim danima, a u susret našem omiljenom godišnjem dobu, prisećamo se najboljih ljubavnih scena iz francuskih filmova sa željom da nam se ovog proleća desi baš jedna takva romansa. Želimo da budemo dovoljno cool kao “Parižanka”, a opet i dovoljno svesne svoje ženstvenosti kao mlada Džulijeta u filmu “I Bog stvori ženu”. Želimo da zavodimo, a da se to i ne primeti, i da krajičkom oka vrebamo nove avanture, jer znamo da život samo tako može postati uzbudljiviji i zanimljiviji. Uostalom, šta je život bez boja?

U želji da pobedi sivilo svakodnevnice i proslavi bezvremensku lepotu svih hrabrih i odlučnih dama koje su prkosno menjale svet, Avon je kreirao Hydramatic Matte – prvi mat ruž za usne sa hidrirajućim hijaluronskim jezgrom. Odvažan spolja, ovaj inovativni ruž savršeno neguje nežnu kožu usana, a da pritom u svakom trenutku zadržava svoj raskošan izgled. Vaše je samo da se odlučite za jednu od 15 predivnih nijansi i odaberete onu koja se najviše uklapa u vaš stil, a zatim da je hrabro ponesete gde god da krenete. Da li je to najnežnija “nude” nijansa koju bi, verujemo, Brižit danas najradije ponela na usnama, ili boja zrele šljive koja bi brzo rasplamsala strasti na večernjem izlasku – odluka je na vama. Vaše usne će biti ne samo punije i nežnije, već i savršeno hidrirane dok god ga nosite!

Kao i mnogo puta ranije, Avon nas je i sada uverio da lepota zaista nije slučajnost, već rezultat napornog rada i stalnog osluškivanja želja i potreba žena širom sveta. Više od 9000 dama se izjasnilo da želi mat ruž raskošne boje koji hidrira usne, a sada je ta želja konačno i ispunjena!

Hydramatic Matte ruž za usne je inovacija koja te poziva da ovog meseca spojiš sve one suprotnosti koje si tako dugo izbegavala. Da, možeš biti u isto vreme i odvažna i nežna! Da, možeš imati osmeh na licu dok u sebi pokušavaš da pronađeš rešenje za najveći problem. I da, možeš biti ponosna na svoju lepotu, čak i onda kada ti se čini da si imala i bolje dane. Ne brini, jer najbolji dani tek dolaze!

Kompletnu ponudu Hydramatic Matte ruževa možete pogledati u brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs, a ukoliko ih poručite onlajn, stižu vam direktno na vašu adresu!

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group