Beauty - Make up

Bronzer i pege: kako uneti “sunčani odsjaj” na pravilan način

Bronzer je jedan od najpopularnijih makeup proizvoda koji kompletira naš look.

Retke su dame koje ne vole da unesu makar malu dozu čuvenog “osunčanog lica” u svoj ten, naročito zimi. Međutim, dame sa pegama se susreću sa posebnim problemom jer nepravilno nanešen proizvod može izazvati previše kičast i taman izgled koji sve pegice stapaju u jednu liniju. Na našu sreću, postoje različite forme bronzera, od tečnih i gelastih, do standardnih presovanih.

Danas možemo investirati u tečne pigmente i kapi koji se lako mešaju sa puderom, a blenduju još lakše. Poenta je da ne koristite previše narandžaste ili bakarne tonove, kao i da bronzer nanosite što lakšim pokretima ruke.

Koristite veliku “pufnastu” četku i nanesite bronzer na svim mestima na kojima sunčevi zraci direktno padaju – čelo, niz nos i na jagodice. Uparite ga sa blagim roze ili koralnim rumenilom koje ćete naneti na vrh jagodica i blendujte sve dok ne dobijete ujednačen izgled, kao što ga ima Megan Markl koja je sjajan primer pravilno nanešenog bronzera na ten sa pegama.

V.R.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group