7 najlepših bronzera za preplanulu kožu o kakvoj sanjate

Leto volimo zbog sunca, mora i preplanule kože. I ako bi neka kozmetika mogla zauvek doneti leto na vašem licu, onda je to bronzer!

Bronzer ili bronzani puder u prahu obavezni je proizvod svake letnje toaletne torbice i šminke. Još više „zagreva“ lice dajući mu izgled i sjaj koji ne može da ne privuče poglede, dok istovremeno ističe već postojeću preplanulost.

Najbolje od svega - ne morate biti izloženi suncu satima.

Prilikom nanošenja bronzera pokreti četkicom su jednostavni ako želite da postignete prirodno preplanulu i zdravu kožu. Počnite da nanosite sloj bronzera na čelo, jagodične kosti i bradu, lagano nanoseći prah prema vratu i dekolteu. Istovremeno, možete naneti malu količinu bronzera na oči koji će zameniti senku! Konačno, bronzer može biti idealan saveznik u vašim rukama ako volite i znate da pravite konture.

Koji god način šminkanja da odaberete, preporučujemo da ovog leta nabavite bronzer koji će vam pružiti osunčani izgled koji svi toliko volimo. Da bismo vam olakšali posao izabrali smo 7 najomiljenijih bronzera koji će vam pružiti preplanuli ten o kakvom sanjate. 

« 1 2 3 4 5 6 7 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group