6 jednominutnih saveta koji će uštediti vreme prilikom šminkanja

Ujutro nemamo toliko vremena da eksperimentišemo sa šminkanjem, ali postoje tajne velikih šminkera koje nam mogu spasiti kožu i šminku čak i nakon teške noći.

Samo sledite uputstva šminkera:

Za dodatni sjaj

Ako nemate vremena za mnogo koraka u šminkanju, možete izbeći prajmer i dodati kap ulja u podlogu. Ovo će stvoriti veoma blistavu bazu na vašem licu.

Sapun na obrvama

Da bi vaše obrve izgledale bogatije, potrebno ih je češljati prema gore pomoću providnog gela za obrve. Međutim, ako nemate ovaj proizvod, koristite čistu četkicu koju ćete provući preko sapuna. Raščešljajte obrve i one će ostati čvrste.

Hajlajter ispod očiju

Umoran dan ili čak teška noć, uvek ostavljaju tragove na našim očima. Da biste sakrili umorni izgled, jednostavno nanesite kremasti hajlajter na područje ispod očiju, a zatim dodajte korektor. Ovaj mali trik će automatski dati sjaj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasmine Tookes (@jastookes)

Olovka za obrve

Za prirodno lepe usne, možete naneti olovku za obrve u sivoj ili pepeljastoj nijansi, a zatim dobro blendirati četkom prema unutra. Ovaj vrlo jednostavan trik za lepotu daće dubinu vašim usnama, pa će izgledati mesnatije.

Prekrijte crvenilo

Mnogo puta se crvenilo stvara oko nosa. Samo dodajte korektor sa strane nosa i dobro ga utapkajte. Na ovaj način lice će izgledati sveže i sjajno, čak i bez šminke.

Ne zaboravite rumenilo

Rumenilo je taj esencijalni proizvod za šminkanje koji daje zdrav izgled našoj koži. Za cool rezultat, nanesite kremasto rumenilo i malo pudera na vrh nosa. Lice će odmah izgledati svežije i prirodno blistavo.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group