5 najboljih veganskih pudera za svaki tip kože

Poslednjih godina, sve više potrošača se okreće veganskim beauty brendovima, tražeći ekološku filozofiju u svojoj rutini lepote.

Danas smo odlučili da istražimo najbolje veganske pudere na tržištu koji odgovaraju svakom tipu kože dok su u isto vreme održivi. Šta znači kada kažemo da je puder veganski? Veganska podloga je makeup proizvod bez životinjskih proizvoda i nusproizvoda. Takođe nije testirana na životinjama ili nema sastojaka testiranih na životinjama.

Šta puder čini ne veganskim? Najčešći sastojci koji čine podlogu ne-veganskom su glicerin, karbamid i acetilglukozamin životinjskog porekla. Nasuprot tome, veganske osnove su napravljene od sastojaka koji nisu životinjskog porekla kao što su biljni glicerin, shea puter, ulje jojobe i glukozamin od pečuraka. Kada ste u nedoumici, potražite sertifikovanu vegansku oznaku - Veganski zaštitni znak - na proizvodima.

Takođe, dobar veganski puder je prepun  prirodnih sastojaka pogodnih za kožu koji pružaju prelepu pokrivenost i blistavu kožu. I sve to, bez povrede nijedne životinje.

5 veganskih tečnih pudera za svaki tip kože otkrijte u galeriji fotografija.

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group