Novi trend – mrežaste čarape i pocepane farmerke

Džins sa mrežastim čarapama?

Ova kombinacija izaziva nostalgiju i vraća nas u detinjstvo, kada drugi načini da se zagrejemo nije postojao. Danas se smatra modernim trendom, koji su prvi put testirale devojke porodice Kardašijan.

Hulahopke sa krupnom mrežom su u vrhu modnih trendova. Po pravilu, one se nose ispod pocepanih farmerki ili vire iznad pojasa vaših pantalona. Po prvi put takvu odevnu kombinaciju je predstavila Kendal Džener. Primećena na ulicama Njujorka, devojka je bila u kratkoj majici i pocepanim farmerkama, a ispod pojasa virile su mrežaste čarape. Kim Kardašijan i Bela Hadid su požurile da isprobaju novi trend, a zatim su i sve ostale dame odlučile da isprobaju mrežaste čarape i džins.

Mrežaste hulahopke izgledaju vulgarno, ali uz pravilnu kombinaciju možete stvoriti zanimljiv izgled koji će privući pažnju i neće izazvati osudu. Pokušajte da nosite mrežaste čarape sa pocepanim farmerkama u kombinaciji sa belim patikama i jednostavnim džemperom.

Ako niste spremne za modne eksperimente nosite ih sa čizmama, patikama i mokasinama.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group