Moda - Trend

Način stilizovanja bele teksas jakne za predstojeću prolećnu sezonu

Koliko god teksas artikle nazivali klasikom, oni su zapravo detalji koji nikad ne prestaju da nas oduševljavaju.

Teksas odevni predmeti su vam dostupni u neverovatno mnogo kombinacija i boja, od kojih danas izdvajamo jednu posebnu. Reč je o beloj teksas jakni, kao stvorenoj za rano proleće. Jednostvana i šik, idealna je za kreiranje izražajnog stajlinga, a zahvaljujući svojoj upečatljivoj beloj boji ona će biti vaš adut u svim prilikama za izlazak. Kako dakle spariti belu teksas jaknu sa ostatkom prolećne garderobe i postići moderan izgled?

Ono što pre svega treba da uradite jeste da odaberete vrstu teksas jakne u boloj boji, od kojih su najzapaženije oversized varijante, kao i one sa iskrzalim krajevima. Pod belom bojom svakako se podrazumevaju i prljavo beli tonovi, kao i boja slonove kosti. Važno je da pronađete belu nijasnu koja se slaže uz vaš ten. Takođe kontrastni šavovi mogu biti vaš način da iskažete individualnost.

KOMBINACIJE SA SUKNJAMA I HALJINAMA

Suknje i haljine u širokom luku predstavljaju ultimativne odevne predmete kada dođe prolećna sezona. Da bi istakli lepotu vaše bele teksas jakne, pronađite neku lepršavu crnu suknju i zagospodarite pločnikom. Takođe vaš izbor može da bude lagana cvetna haljina koje će vam uz belu teksas jaknu i bele espadrile savršeno stajati. Čarolija koja se krije iza belih teksas jakni omogućava vam da ih nosite jednako uz mini, midi i maksi haljine i suknje. Elegantne, sportske i ležerne varijante suknji i haljina prolećnog stila, željno očekuju da ih zagrlite svojom belom teksas jaknom. A iznad svega monohromatski izgled je i više nego privlačan u ovoj priči.

KOMBINACIJE SA PANTALONAMA

Jedinstvena kombinacija u pogledu crnih pantalona i bele teksas jakne učiniće da izgledate vrlo privlačno pri vašem večernjem izlasku. Takođe crni teksas sparen sa elegantnim belim u gornjem delu, doprineće tome da izgledate vrlo atraktivno. I u slučaju pantalona ako je bela vaš izbor možete da kreirate vrlo upečatljiv monohromatski stajling koji će biti primećen na svakom koraku.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

Foto: Pinterest

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group