Denim Trend: Ove sezone nosite farmerke na najmoderniji način

Sastavni deo naše garderobe, teksas je zvezda ove sezone, pošto ga je nekoliko modnih kuća uvrstilo u svoje kolekcije.

Naravno, farmerke su uvek aktuelne, uvek sa stilom i uvek u modi, ali ove godine, postaće apsolutni „must have“ naše garderobe i najbolji izbor.

Teksas je tkanina koja je opstala dugi niz godina, ostajući večni klasik dok se u isto vreme razvija sa modnim trendovima, a da se nikada ne smatra dosadnom ili zastarelom. Poznato je da dodaje kul notu ležernoj odeći, ali ove sezone je tu da dominira na najotmeniji način. A ako pogledamo street style hronike, videćemo da nova sezona želi da farmerke nosimo na malo drugačije načine.

Foto: Zara

Prošetate li radnjama, videćete metalik farmerke ili modele ukrašene sjajnim kamenčićima koji će nesumnjivo dodati sjaj našim večernjim autfitima.

A ako ste malo zbunjeni, u galeriji smo prikupili neke izglede modnih stručnjaka, koji uvek pronalaze nove načine da nas inspirišu i koji će vam pomoći da i vi „obnovite vezu“ sa farmerkama.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group