Back to black: Najmodernije kombinacije za nošenje crne boje u jesenjim mesecima

Ako ste ljubitelj total black izgleda i crne boje, onda se verovatno ne odvajate od nje čak ni tokom letnje sezone, iako vam to u nekim situacijama možda nije najbolji izbor.

Ako spadate u kategoriju žena koje preferiraju svetle boje u letnjim mesecima, onda se približava vreme kada možete ponovo da „ugradite“ crnu boju u svoj izgled. Bilo da više volite crnu boju u svakom godišnjem dobu i prilici ili više volite tamne nijanse uglavnom tokom jeseni i zime, pred nama je sezona u kojoj možete da nosite crnu i kreirate najelegantnije i najefektnije stajlinge bez razmišljanja da vaš autfit deluje jesenje ili mračno za određeno godišnje doba.

U jesen možemo u svoju garderobu uvrstiti više zemljanih tonova, kao što su tonovi bež, braon i zelene, ali i neutralne, poput bele i sive i naravno omiljenu crnu boju.

Za jesen možete kreirati totalno crni izgled ili možete ugraditi crnu boju u svoju odeću na mnogo različitih načina, bilo da nosite crnu jaknu, crni gornji deo, crne pantalone ili suknju, kao i komade sa dezenima u kojima dominira crna boja kao što su prugasta haljina, suknja, top ili kardigan.

U galeriji pogledajte stilske izglede koje smo izabrali i koji će vas inspirisati da ponovo elegantno uključite crnu boju u vašu garderobu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group