15 prolećnih kombinacija sa trenč kaputom koje su odobrile modne influenserke

Otkrijte najelegantnije kombinacije sa trenč kaputom za ovu sezonu.

Trenč kaput je jedan od prvih komada ženske garderobe koji nam pada na pamet kada uzmemo u obzir bezvremensku eleganciju. Od svog pojavljivanja 1879. godine kada je Tomas Barberi kreirao prvu kabanicu koja je postala „must have“ za kišno vreme u Londonu do današnjih dana, ovaj tako poseban i šik kaput uspeo je da stekne čvrsto uporište u našoj garderobi.

Prve kabanice su napravljene od gabarinskog pamuka, jer je ovaj materijal bio izuzetno izdržljiv i vodootporan. Osim elegancije, ove dve karakteristike su razlozi zašto je kaput tako uspešan tokom godina. Pristaje uz sve, idealan je za različite temperature i vremenske uslove, dok ga možete nositi u tri od četiri godišnja doba.

Kao i svakog proleća, i ove godine među kaputima koje vredi dodati u svoju kolekciju je trenč kaput. Nosićete ga u kancelariji, ležernim šetnjama ili čak u noćnim izlascima, uz haljine, suknje i pantalone, stvarajući najelegantnije odevne kombinacije za ovu sezonu.

Ali kako ga modni insajderi nose? U galeriji smo izdvojili 15 prolećnih kombinacija koje vredi kopirati ove sezone.

« 13 14 15 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group