avon akcija za borbu protiv raka dojke

TAG Heuer lansira dva nova časovnika inspirisana Ajrton Senom

Luksuzni časovničarski brend predstavio je dva komemorativna sata – novi TAG Heuer Formula 1 modeli su omaž legendi moto-sporta i njegovom dugotrajnom uticaju…

Lansiranjem TAG Heuer Formula 1 Senna Specijal Edition 2020 u dve varijacije – automatski hronograf i kvarcni hronograf – švajcarski luksuzni časovničarski brend odao je poštu svom ambasadoru, Ajrtonu Seni, još jednom akcentujući njihovo partnerstvo, koje je bilo jedna od najupečatljivijih alijansi u svetu sporta. Tokom svoje karijere, dugotrajni TAG Heuer partner redefinisao je značenje reči vožnja, obarajući brojne rekorde, osvajajući pritom najnaprednije superlative u svetu sporta: najbrži, najhrabriji, najbolji.

Smatran jednim od najboljih vozača svih vremena, Ajrton Sena je otelotvorenje potere za savršenošću i ultimativnim performansama. Brz i neustrašiv, ovaj Brazilac nikada nije prestao da pomera svoje granice mogućnosti, dajući svojim obožavaocima priliku da uživaju u trkama koje su pune drame i strasti. Nagoveštavajući lični brzinski rekord slavnog vozača od 340 kilometara na čas i način na koji on i dan danas inspiriše čitav svet, nova specijalna izdanja dobila su keramičke baze sa tahimetarskim skalama, koje idu do 400 kmh. Ovi detalji izdvajaju časovnike inspirisane Senom od drugih iz TAG Heuer Formula 1 kolekcije. Iako 400 kilometara na čas predstavlja granicu koju nijedan tim u svetu sporta nije dostigao, moramo priznati da su joj sve bliži, iz sezone u sezonu. Legat Ajrtona Sene nastavlja da predstavlja izazovni i vođeni duh TAG Heuer brenda, inspirišući odvažne časovnike poput ovogodišnjih specijalnih kreacija.

Bjanka Sena, nećaka Ajrtona Sene i CEO Senna Brands, pohvalila je dizajn TAG Heuer noviteta: “Jako smo srećni što smo još jednom deo specijalnog lansiranja koje reflektuje naše partnerstvo sa TAG Heuer brendom. Ovogodišnja kolekcija posvećena je Ajrtonovoj posvećenosti da pomeri sve granice mogućnosti. Svake godine, posvećujemo se predstavljanju novih, inovativnih modela, dok ovogodišnji koriste oznaku 400 kmh, kako bi predstavili poteru za brzinom koja je nekada delovala nedostižno. To je sve deo legata Ajrtona, koji nastavlja da motiviš TAG Heuer”.

Pol pozicija sa Calibre 16

Robusni 44 mm TAG Heuer Formula 1 Calibre 16 Chronograph Senna Special Edition 2020 sadrži antracitni brojčanik sa brušenim sunray efektom, sa svetlucavim crnim azurage brojačima za minute, sate i sekunde. Sasvim beli SuperLuminova® sloj na rodijumskim indeksima i kazaljkama obećava laku čitljivost pri svim brzinama i svetlosnim uslovima.

Ovaj luksuzni, ali sportski časovnik predstavljen je sa crnim kožnim kaišem, sa crnom postavom i Senna žutim šavovima, koji savršeno prate koloritne detalje brojčanika, oko prikaza datuzma, baze i korone. Dodatni omaž Seni jeste utisnuto slovo S koje je dezenirano na kaišu, a koji nas podseća na njegove omiljene TAG Heuer narukvice od nerđajućeg čelika. Kopča ovog sata dobila je dvostruki bezbednosni sistem sa pilotskom ekstenzijom, što znači da se časovnik može sa lakoćom nositi i preko trkačkog odela. Ovaj posebni model pokreće automatski Calibre 16, koji je zaštićen ušrafljenom poleđinom kućišta, na kojoj je graviran Sena logo.

Do prvog mesta sa kvarcom

2020 Senna Special Edition model takođe je dostupan sa kvarcnim mehanizmom i služi kao savršeni primer sportske snage i prestiža. 43 mm TAG Heuer Formula 1 Quartz Chronograph Senna Special Edition 2020 dobio je takođe antracitni brojčanik sa brušenim sunray efektom, sa osvetljenim crnim brojačima na pozicijama 3, 6 i 9 sati. Fiksirana baza kreirana je od ultra-otporne crne keramike, sa žutim detaljima na brojčaniku i bazi.

Kućište i njegova ušrafljena poleđina sa specijalnim Sena gravurama napravljeni su od nerđajućeg čelika. U skladu sa prethodnim Sena specijalnim izdanjima, ovaj časovnik je ponuđen sa narukvicom od nerđajućeg čelika sa ikoničnim dvostrukim S karikama, koje pružaju komfor za nošenje tokom čitavog dana, ali i na trkačkim stazama.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group