Moda - Street style

Kožne suknje sa vezenim detaljima za upečatljiv prolećni stajling

Kožni detalji svoj smisao najviše pronalaze s proleća i u jesenjem periodu.

Dovoljno topli a ujedno i dovoljno lagani, oni čine da svaki vaš korak bude primećen. Našu današnju temu posvećujemo neobičnom komadu garderobe, koji u sebi skriva poseban šarm. U pitanju je kožna suknja sa vezom koja predstavlja izvrsan detalj sa kreiranje upečatljivog prolećnog stajlinga. Na vama je samo da odaberete omiljenu boju, dužinu i kroj kožne suknje, a mi ćemo vam pokazati kako da je nosite sa ostatkom vaše prolećne garderobe.

KOŽNE MINI SUKNJE SA VEZOM

Verovatno najprivlačnija varijanta kožnih suknji sa vezom su one u mini varijanti. Ako odaberete crnu dolčevitu i sparite je sa crnom suknjom koja na sebi ima cvetni vez, izgledaćete vrlo atraktivno pri svim varijantama izlazaka. Takođe ako želite da stvorite savršen kontrast, odaberite belu majicu uz crnu mini suknju sa vezom i prebacite preko ramena crnu kožnu jaknu, koja na sebi ima identičan vez. A ako volite ležerne varijante odevanja vaš izbor može da bude plavo bela košulja u kombinaciji sa kožnom mini suknjom upečatljivog veza.

KOŽNE SUKNJE SA VEZOM DO KOLENA I MIDI VARIJANTE

Ukoliko pak volite još opuštenije varijante za svakodnevna izdanja, odaberite crnu kožnu suknju sa botaničkim vezom do kolena koja će vam odlično pristajati uz lagani prolećni džemper svetlije boje. Ako volite kontrastne kombinacije crveni top i crna kožna suknja sa vezom do kolena su vaša savršena kombinacija. Midi varijante ovih suknji mogu biti dobra ideja za prolećne šetnje kroz grad pri čemu je potrebno da ih otvorite nekom jednostavnom majicom ili bluzom.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group