Kako nositi kožni blejzer leti: 3 street style rešenja

Kožni blejzer je već uspešno prešao iz kategorije vrućih trendova u klasične komade koji nikada ne izlaze iz mode.

Tokom proteklih nekoliko godina, teško je navesti bar jednu sezonu kada kožni blejzer nije bio u modi, zbog čega ne napušta ormare trendi devojaka. Istina, može izgledati čudno u letnjim stajlinzima jer je opšte prihvaćeno da su kožni predmeti prikladniji za jesenju sezonu.

Međutim, kožni komadi se nose i tokom leta. Kožni blejzer nije prikladan samo za letnji izgled (osim ako, naravno, ne govorimo o vrućini od 30 stepeni), već može biti i osnovni komad koji se može kombinovati sa mnogo različitih odevnih predmeta. Izabrali smo 3 stajlinga street style zvezda koji će vas inspirisati da kožni blejzer nosite i tokom leta na moderan način.

Sa kargo pantalonama i majicom

Već smo naučili da su glavne stvari sezone ležerne kargo pantalone i jednostavna bela majica. Klasična kožna jakna koja se može nabaciti preko majice po hladnom vremenu će dodati notu formalnosti ovoj kombinaciji. Papuče ili sandale sa štiklom, mala torba i moderne maska naočare - i spremne ste za svoj zvezdani izlazak.

Sa midi ili maksi haljinom

Jednako uspešna kombinacija koju možete kreirati sa kožnim blejzerom je uz pomoć midi ili maksi haljine - koja može biti elegantna (na primer, sa resama ili šljokicama) ili minimalistička. Midi ili maksi dužina savršeno će izgledati sa blejzerom od crne kože.

Sa topom i širokim pantalonama

Dobitna kombinacija za najtoplije (u svakom smislu) letnje dane je „muški“ blejzer + zavodljivi grudnjak ili top. Glatka (ili čak lakirana) koža u tamnoj nijansi će naglasiti kontrast između muževnosti blejzera i krhke ženstvenosti gornjeg dela. Jednostavne široke pantalone će uravnotežiti ovu kombinaciju, a sandale sa vioskom potpeticom ili čak visoke čizme postaće završni detalj vašeg izgleda (ako, naravno, vremenske prilike to dozvoljavaju).

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group