Iznenađujući povratak suknje koju smo voleli 90-ih

Instagram je prepun autfita sa nostalgičnim komadima iz 90-ih i 2000-ih.

Svi trendovi epohe koja je ostavila svoju istoriju i svoj poseban trag na kraju 20. veka ponovo su tu. Sve što možete zamisliti, od pantalona sa niskim strukom do mikro mini suknji i baget torbi, našlo se na listi najtoplijih predloga poslednjih nekoliko sezona.

Međutim, uočili smo trend iz prošlosti koji počinje da vraća izgubljeni sjaj i nosi naziv maksi suknja od teksasa.

Miu Miu je mini suknje učinila vrhunskim letnjim komadom i svi smo bili u iskušenju da ih posedujemo. Ali sada smo u oktobru, a to znači povratak našem favoritu, maksi suknji. Za prelazni period, pokušajte da je kombinujete sa majicom, patikama i laganim pletivom preko ramena. Ako ste već u jesenjem raspoloženju, možete dati šansu kultnom trendu „denim-on-denim“ tako što ćete kombinovati maksi suknju sa teksas košuljom i belim čizmama.

Teksas maksi suknja je takođe bila veliki trend 70-ih, pa je možete kombinovati sa kožnim jaknama i čizmama. U  galeriji pogledajte još nekoliko predloga koji će vas inspirisati da ove jeseni kupite maksi suknju od teksasa.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group